ZT PrimerCube

 

A ZT PrimerCube egy rotációs mágneses generátor.

Egy egyedi alkatrészt tartalmazó ezköz, amiben erős neodímium mágnesek vannak. Ezt az ezközt egy nagyon csendes villanymotor hajtja, amelyet kizárólag a cégünk gyárt. A sebesség beállítását, az alkalmazandó időt, a bekapcsolást, a kikapcsolást ... mindent nyolc mikroprocesszor vezérel, és az értékek beállítását érintőképernyőn keresztül lehet programozni.

Nagyszerű oktatási és kísérleti ezköz minden általános, egyetemi, laboratóriumi intézmény és háztartás számára a fizikai kísérletek elvégzéséhez. Kísérletezhet, és megfigyelheti, hogy a ZT PrimerCube-ból származó egyedülálló forgó mágneses mező hogyan hat az élő szervezetekre.

A mágneses vektorpotenciál kivételes struktúrát hoz létre, amely szimmetriát képez a térben.

A generátor forgatással részecskék - elektronok, fotonok - impulzusait generálja - ezek kiáramlanak a forgó tálból, fókuszuk a kocka előtt kb. 30 cm-re van, a maximális hatótávolságuk pedig akár 1 m is lehet.

A ZT PrimerCube ezközt a Primerfields elmelet Rolf Witzsche alapjan fejlesztettük ki.

 


 

 

Ot éves kutatás után a ZT PrimerField  örömmel adja technológiáját és eredményeit a világnak. Ennek oka az, hogy valóban hisznek abban, amit találtak és megbíznak az eredményekben.

 

 

Ennek a technológiának a lényege egy szabadalmaztatott mágneses tömb, aminek parabolikus formája van, mely az univerzum anyag képződése mögött mindenhol fellelhető. "Az univerzum szimetriája"

További részletes ismertetést a kutató konyvében The Primer Fields - Rolf Witzsche érhető el.

 

Nyilatkozat !

David La Point Primer Cube kontra Z-Technology s.r.o. Primer Cube.

- tények -

A primerfieldfoundation.org weboldalon David La Point viselkedésében bekövetkezett igen meglepő változásról olvashat. Válaszolni kell ezekre a gyakran teljesen hamis szavakra.

Az a nagy csalódás, amelyet La Point úr okozott cégünkben, azt eredményezte, hogy határozottan tiltakoztunk a PrimerCube-unkkal kapcsolatos kijelentései ellen. Íme az eddigi legfontosabb pontok:

1.           A PrimerCube-unk teljesen BIZTONSÁGOS - egy multinacionális független laboratóriumban tesztelték, amely az egész világ számára tanúsítványokat állít ki, és számos nemzetközileg elismert tanúsítvánnyal rendelkezik, amelyek a világpiacra bevezetett új termékek számos tulajdonságának mérését engedélyezik.

 

2.           A PrimerCube-unkban elhelyezett mágneses tálat David La Point pontos specifikációi szerint gyártjuk , annak ellenére, hogy már vannak sokkal jobb és hatékonyabb táljaink, amelyeket most tesztelünk nagyszerű eredményekkel. A tál és a teljes PrimerCube megépítésének tervei egészen a közelmúltig ingyenesen letölthetők voltak a primerfieldfoundation ( opern source ) honlapról, és mi ezeket használtuk fel David La Point engedélyével az „eredeti” megépítéséhez ( összehasonlítás céljából ) és a saját, modernebb PrimerCube-unk kifejlesztéséhez.

 

3.           David La Point már 2020-ban megkapta az első PrimerCube mintánkat, és megmérte a mágneses mezőt, amit a mi PrimerCube-unk produkál. Ezt az ő PrimerCube-jával azonosnak nevezte ( lásd. 2021.5.17-i PrimerFieldFoundation hírlevél).

 

4.           A PrimerCube-unk 4 évnyi értékesítésének eredményei ugyanolyanok, mint David La Point PrimerCube-ja ( ! ! ! ) A vásárlóink elsöprően pozitív visszajelzései sokkal más megvilágításba helyeznek minket, mint ahogy David La Point állítja.

 

5.           Mivel egy új befektető értelmetlenséget ígért David La Pointnak, hirtelen visszavonta tőlünk a támogatását, és rágalmazni kezdett minket. A civilizált világban ezt tisztességtelen kereskedelmi versenynek nevezik. Az ügyvédi irodánkkal együtt dolgozunk ezen.

 

6.           A „nyílt forráskódú” PrimerCube termék közelmúltbeli eltűnése a La Point weboldaláról megerősíti a gyanúnkat, amelyet David La Point folyamatosan hangoztatott: „Az emberek és az egészség a profit felett” valahogy megszűnik érvényesülni egy új befektető belépésével.

 

7.           A PrimerCube tervezését és David La Point cselekedeteit - az ő szavaival élve - Isten irányítja. Nagyon zavarba ejtett bennünket a kijelentése... Azt mondta, hogy Isten mutatott neki egy kockát, és ő az ő utasításai szerint építette meg. Négy évvel ezelőtt, egy interjúban a PrimerCube-ról szóló cikkhez, amely a New Regena nyomtatott magazinban jelent meg, elmondta, hogy a mágnestál gyógyító hatását az egyik fúziós létesítményének karbantartása közben fedezte fel.

 

8.           Sok tapasztalatunk van az általunk gyártott eszközökkel kapcsolatban. Mindig 1-2 évig teszteljük a hatásaikat, mielőtt a világpiacra bocsátjuk őket. Csak a PrimerCube esetében támaszkodtunk David La Point előadására a PrimerCube használatának előnyeiről, és csak 6 hónapig teszteltük, mielőtt a nagyközönségnek felkínáltuk volna. A tesztelőinktől, majd később a vásárlóinktól kapott visszajelzések azonban megerősítették, hogy a cseh PrimerCube legalább olyan hatással bír, mint a La Point-féle PrimerCube. David La Point jelenlegi rágalmazása a PrimerCube-unkkal kapcsolatban egyszerre nevetséges és szomorú. Nem hinnénk, hogy ilyen aljasságra süllyedne.

 

9.           Az együttműködés megszüntetése a civilizált világban az érintett felek közötti megállapodással történik, nem pedig hisztérikus kiabálással a világhálón. Nekünk nem okozna gondot a megértés. De La Point úr ismét megmutatta, hogy a pénz mit tud tenni az emberekkel. Mindennek az oka világos - monopóliumot akar a PrimerCube gyártására, ami a nyílt forráskódú kiadás és az azt követő visszavonás után nagyon bonyolult. Egy másik lehetőség - amit az Open Source visszavonása is sugall -, hogy a PrimerCube eltűnik a páncélteremben. La Point úrnak fogalma sincs róla, de mi már láttunk ilyet a gyakorlatban. Nagyon közel álltunk egy hasonló esethez.

 

10.         La Point úr kétszer is elutasított minket, amikor személyesen akartuk meglátogatni őt az USA-ban az első PrimerCube-mintánkkal. Hogy miért - azt nem tudjuk. Azt mondta, hogy nagyon elfoglalt... Mindenkit, akivel együtt dolgozunk, személyesen ismerünk, és mindig gyümölcsöző volt az együttműködés - kivéve David La Pointot. Ez a tény is sokat mond.

 

11.         Minden legalább valamennyire is technikailag értő ember rájön, hogy ami a PrimerCube-ban működik és a leírt előnyöket okozza, az a tál, amely a viszonylag erős neodímium mágneseket hordozza.

Soha nem fogjuk azt mondani, hogy a mi PrimerCube-unk a legjobb, és hogy a többi rossz - mert tudjuk, hogy szinte bárki tud mágnesekkel tálat építeni, nem nehéz. A PrimerCube-ban a mágnesekkel ellátott forgó tál az, ami működik. Nem a motor, nem a csapágyak, nem a kijelző, nem a műanyag ház lekerekített sarkai, nem a kocka kialakítása ( ! ).  Ezt maga David LaPoint is megerősítette nekünk a számos e-mailje egyikében.

 

12.         Cégünk nem tartozik az amatőrök közé, tevékenységünk során több olyan egyedi készüléket hoztunk létre, amelyeknek nincs versenytársa a világon. 2003 óta, azaz több mint 20 éve vagyunk a piacon, és műszereink gyakran a világ neves laboratóriumaiban találhatók. Tevékenységünk során megismertünk különböző szakembereket, de „szakértőket” is.

Két közeli munkatársunk például Nikola Teslához hasonló látásmóddal rendelkezik - azonnal „látják” a megoldást, ha feladatot kapnak. Az egyik mérnök és a fejlesztési laborunk vezetője, a másik vegyész, akinek nincs megfelelő képzettsége - de mindkettőjüknek MINDIG van olyan megoldása a „látásmód” segítségével, amely a jelenleg rendelkezésre álló tudás továbbfejlesztéséhez vezet. Tehetségüket a beleegyezésükkel minden esetben felhasználjuk. De egyikük sem nevezi ezeket a látomásokat Istennek, és nem is magyarázzák őket semmilyen más természetfeletti módon. Mindketten mérnökök, és mindketten tudják, hogy világunkat a fizika törvényei irányítják. Például egyértelmű és határozott értékelésük szerint a „PrimerCube lekerekített műanyag sarkai” és a motorunk kialakítása semmilyen módon nem befolyásolhatja a forgó tányérból kijövő mágneses mezőt. A tál forgási iránya e vélemény szerint szintén teljesen lényegtelen - a kardinális pontokhoz és bolygónk forgásához képest.

 

13. A PrimerCube-unkat meghajtó motort cégünk számára egyedileg gyártottuk. A gyártó azzal a követelményünkkel tervezte, hogy ne befolyásolja az általa hordozott tál mágneses mezejét, és a lehető legcsendesebb legyen. Motorunk ennek a specifikációnak megfelelően működik. Amit La Point úr a motorunkról ír, az ostobaság, értelmetlen és szakszerűtlen.  

       

14. A továbbiakban semmilyen módon nem kívánunk kapcsolatba kerülni a La Point céggel. Mi egy olyan vállalat vagyunk, amely több mint 20 éve kiváló készülékeket gyárt, és az okkultizmus és az istenséggel való kapcsolatra való hivatkozás idegen tőlünk. Ezeket a „bizonyítékokat” a múltban az inkvizíció is felhasználta.

 

Részletes leírást készítünk arról, hogy mi történt a La Point-tal való közel ötéves együttműködésünk során.

Team Z-Technology s.r.o. Európai Unió

https://www.lppfusion.com/about-lppfusion/science-vs-myth-guide/