Kutatás

Előkészítettünk önöknek több érdekes cikket, amelyekben a frekvencia generátorok alkalmazását és fejlesztését taglalják, valamint ezek befolyását az emberi egészségre. Például elolvashatják hogyan folytatta kutatásait a zapping területén Nikola Tesla, Antoine Prioré, Royal Raymond Rife, Bob Beck és Hulda Regehr Clark.

 

Hatalmas vívmányokkal rendelkezünk melyek megkönnyíthetik életünket. De valóban így van ez?

A mikrohullámú sütők nem ártalmasak az egészségünkre? Az ismert „E“ (emulgátorok, tartósítószerek) az élelmiszerekben valóban ártalmatlanok? Ki végezte a kutatásokat és ki szabta meg hogy milyen mennyiségű „E“ lehet az élelmiszerekben? És mi van akkor ha az ember több ilyen élelmiszert fogyaszt el naponta? Valóban ez a legmegfelelőbb az emberi szervezet számára, mely a tiszta levegő a tiszta víz és a tiszta táplálékra van építve?
 

Bárminemű víz PET üvegből, mely minden oldalról és állandóan arról biztosít bennünket hogy a legjobb az egészségünknek - Dr. Clark szerint oldószerek maradékait tartalmazza. Tudja ön hogy hol volt tárolva az a víz mielőtt az üzletekbe került volna? Több mint valószínű hogy valahol kint a nap alatt (a raklapok méretesek), a szupermarketek a vizet általában így tárolják. Elég egy pár óra a napon és a PET üvegből a műanyag elkezd felszabadulni a vízbe, amit később megiszunk. És nem beszélünk az elszaporodott baktériumokról azokban a vizekben melyek így vannak tárolva. Hogyha az élelmiszeripar csupa egészséges élelmiszerrel lát el bennünket, ahogy a reklámjaiban állítja, miért van mind több embernek rákbetegsége? El kellene ezeken a kérdéseken egy kicsit gondolkodnunk és erre az iparágra csendben neheztelnünk?
 

A kérdésre egyszerű a válasz: IGEN. Itt az ideje annak, hogy elkezdjünk foglalkozni azzal hogy mit teszünk a testünkbe (melyből csak egy van és senki sem ad másikat), amivel szervezetünknek dolgoznia kell. Gondolkozzanak el ezen, mielőtt az előnyös szupermarketükben a kosarukba teszik termékeiket. Gondolkozzanak önállóan, ezzel a feltétellel mindnyájan rendelkezünk...


 

NIKOLA
TESLA

ROYAL RAYMOND
RIFE

BOB
BECK

PRIORÉ
ANTOINE

HULDA REGEHR
CLARK