GKS 100 Labor vizsgálat

Minőség ellenőrzés GKS 100
Labor vizsgálat
 

A kolloid nanoezüst a GKS 100 kb. 20 ppm koncentrációval és a laboratóriumilag bizonyított hatékonysága az igazolt fekális mikroorganizmusok – termotoleráns koliform baktériumok és vékonybél enterococcus.

A kísérlet laboratóriumban volt 2008. június 13-16-án, Cseh akkreditációs intézettel, o.p.s. a 1234 szám alatt a ČSN EN ISO/IES 17025:2005 szerint akkreditálva.

Mint kísérleti médium szennyezett víz volt felhasználva koliform baktériumokkal és vékonybél enterococcus-al – nagyon ellenálló mikroorganizmusokkal. A minták kultiválva voltak, három napon át 22 és 36 °C állandó hőmérsékletnél steril környezetben, hogy ne történjen kontamináció a gyakran előforduló baktériumokkal és ellentmondás a gombákkal a környező levegőből. A 22 °C-os hőmérséklet képviseli a normális békés hőmérsékletet, a 36°C-os hőmérséklet pedig az emberi test hőmérsékletét. Az ebből eredő eredmény grafikonon látható, hogy a mikroorganizmusok száma a mintába (36°C), ami nem volt a kolloid nanoezüstünkkel kezelve a többivel ellentétben, a kezelt mintákkal, több mint hússzor nagyobb volt.

Ez a kísérlet egyértelműen megerősíti a rendkívüli antibakteriális hatást a nanoezüstünkkel, ami a GKS 100 generátorral állítunk elő.

A protokollon észreveheti, hogy a kolloid a gyártása után 18 napon át volt tesztelve.


Szándékosan választottunk ki a valóságot jobban imitáló és nehezebb tesztet. A legtöbb hasonló teszt az erősen koncentrált ezüst kolloid becseppentésével a kultivált mikroorganizmusok közé történik meg, miután „csodálatos” eredménnyel az egész kultúra elpusztításáról értesítenek bennünket.

Cégünk nem akar senkit megdöbbenteni hasonló értelmetlen kísérletekkel.

Az általunk megadott tesztek logikusan igazolhatók. A mikroorganizmusok bent a szervezetben szaporodnak, amelynek 60-80%-a vízből áll. Az emberi test hőmérséklete 36°C körül mozog. A kísérlet kezdetén képletesen szólva 5 ember volt, akik egyforma mennyiségű magas kórokozó mikroorganizmussal voltak megfertőzve. 3 nappal a mikroorganizmusok elszaporodása utána a kolóniák (kolónia – a mikroorganizmusok kölcsönös összekötött csoportosítása) számbeli elszaporodásának eredménye ennél az 5 embernél egész bizonyíthatóan különböző és megkérdőjelezhetetlen.

A kísérletek eredményei egyértelműen bizonyítják a kolloid ezüstünknek a kivételes hatékonyságát a kórokozó mikroorganizmusok szaporodásának az emberi szervezet belsejében, és az ő csökkentett szaporodás lehetőségét, ami arányosan csökken az adagolt kolloid ezüst mennyiségével.


 

Elektronmikroszkóp-fényképek.

A képek a legkorszerűbb elektron mikroszkóppal voltak készítve, ami jelenleg Csehországban megtalálható. Látható rajtuk a GKS 100 előállított ezüst kolloid magas minősége. Négy különböző ezüst generátorból előállított minta volt öszehasonlítva. A laboratóriumi vizsgálat, ami a Zappertechnology rendelésének a része volt tanusítja , hogy a kolloid ezüst a GKS 100 által gyártott tartalmazza a legkissebb szennyezettséget (az elektródák tisztasága 99,99%) és a legkissebb ezüst részecskéket a vizsgált generátorok közül. Ebben a projektben négy magasan kvalifikált szakember vett részt. A minták, amelyek a fényképezéshez készültek, teljesen automatizált, pormentes kamrákban, folyamatosan össze voltak hasonlítva mielőtt a fényképezés megtörtént volna, azért hogy ne alakuljanak ki optikai változások a végleges felvételen. A minták fényképezése 10 napot vett igénybe.

A piros felirattal megjelölt fényképek nem a GKS 100 generátorral előállított kolloid ezüstből származnak, hanem azokból a generátorokból, amiket az EU bévül lehet megvásárolni.

A fényképek alsórész mértéke – 0,1 µm.


Ezen a fényképen nagyon jól látható az ezüst részecske nagy klasztere (cluster) – a gyártás egy magas áram terhelésű generátoron van üzemeltetve, ami gyorsabb kolloid gyártáshoz vezet, azonban jelentős hibával – a kolloidban nagy ezüst részecskék keletkeznek.



A GKS 100-ból származó kolloid – a fekete pont a közepén az ezüst részecske a folyamat elejéről. Az ilyen részecskék a GKS 100-ból származó kolloidban ritkán, de előfordulhatnak. A kis szürke pontok mindenhol körbe a képen épp az ezüst nanorészecskék, melyek a szervezetben sokkal gyorsabban és hatékonyabban dolgoznak.



A következő fénykép, megerősíti a GKS 100-ból a kolloid magas minőségét.




A versenyképes külföldi termékek nem érik el a GKS 100 generátorunk minőségeit. Itt ismét láthatja a kolloid nagy részecskéit, amelyek állítólag az egyik legjobb világhírű generátoron volt gyártva.



Amatőr generátor, amely az gyártja, amit a fényképen látnak.



Fénykép a GKS 100-ból gyártott kolloidról – ismét ismert eredmény. A kolloid minősége – kiváló.