F-Scan


Fscan DUO


 

A FREKVENCIA-SZINTETIZÁLÓ F-SCAN COMPACT DUO fejlesztése során a fő célunk egy olyan készülék létrehozása volt, mely két, egymástól független frekvencia-generátort tartalmaz.

Az F-SCAN COMPACT DUO elődeihez hasonlóan több mint 340 előre beprogramozott alkalmazást tartalmaz, melyeket a felhasználó aktiválhat. Egy adott alkalmazás kiválasztása és elindítása alig egy percet vesz igénybe. A felhasználó 100 különböző memóriabankot is megadhat, melyek mindegyikébe akár 50, DUO módban pedig 25 pár frekvenciaértéket tölthet fel. Mind a 100 bank törölhető, illetve újrafelhasználható.

A működtetési mód új, a modern elektromos készülékekhez hasonló, és gyorsan elsajátítható. Az F-SCAN COMPACT DUO kicsi és könnyen hordozható. Egy újratölthető Lítium-ion akkumulátort tartalmaz, mely mintegy háromórányi folyamatos használatot tesz lehetővé. Elég, ha nálunk van a készülék, a hozzá tartozó kábel és a megfelelő elektródák, és az F-SCAN frekvencia-alkalmazást máris futtathatjuk szinte bárhol.

Miután kiválasztottunk és elindítottunk egy alkalmazást, az automatikusan a gyári alapbeállításokkal fog majd futni. A felhasználó átállíthatja a jelformát, az egyes frekvenciák lefutási idejét vagy a jel amplitúdójának szintjét. Ezek a beállítások addig maradnak aktívak, míg a felhasználó nem módosítja őket, vagy vissza nem állítja a gyári alapbeállításokat, mely egy gombnyomással elvégezhető.

Az egyik frekvenciáról a másikra történő váltást a „soft ramping” segíti, így elkerülhetőek a nem kívánt kellemetlen hatások. Az első, befejeződő jel amplitúdója ilyenkor lecsökken nullára, az új jel amplitúdója pedig nulláról emelkedik a működési szintre.

A ki- és bekapcsolást, a frekvenciaértékek közti váltást és egy adott alkalmazás végét is hangjelzés jelzi. A készülék két perc inaktivitás után automatikusan kikapcsol.

A lítium-ion akkumulátor USB-kábelen keresztül tölthető PC-ről vagy laptopról. Az USB-kábelt valamint a hálózati adaptert is az F-SCAN COMPACT DUO készülékkel adjuk.

 

Két generátor – DUO ÜZEMMÓD („DUO MODE”)

 

Más frekvenciagenerátorokhoz képest az F-SCAN COMPACT DUO legfontosabb előnye az, hogy ebben van egy második generátor is, melyen létrehozható egy második frekvencia. Ez az alkalmazáskábel másik vezetékén fut. Más szóval, két készülék van egy gépben. Így könnyedén tudunk generálni frekvencia-specifikus mikroáramot (Frequency Specific Microcurrent, FSM). Mikor standard üzemmódban használjuk a készüléket, a második generátor ugyanazt a jelet hozza létre, mint az első. Mikor a DUO üzemmódot használjuk, a második generátor az éppen futó program páros számmal jelölt részének frekvenciáját hozza létre, ahogy a DUO üzemmódról szóló fejezetben azt részletesebben is leírjuk.

A DUO üzemmód mindig SINUS jelformában legyen használva.
Ebben az üzemmódban regenerállási folyamatokat lehet támogatni és fájdalomcsillapító folyamatokat.
Az Fscan DUO főleg erre lett kifejlesztve.

 






---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



FSCAN 4

fscan4

 

Az F-SCAN4 álandó használatra volt optimalizálva. Az F- SCAN család legfejlettebb készülékének számít.

Színes érintős kijelző, kombinálva a legújabb funkciós technológiákkal, barátságos rendszert kínál, kiemelkedő teljesítményel.

A készülék pontos szinuszos jeleket generál ( tartósan pozitívat) és négyzetes jeleket (nullás szimetrikusat vagy tartósan pozitívat) és softwarreval irányítja a kimeneti port hoz.

Különlegesség az integrált SMART- hullám. Az esetben ha ezt választjuk, magasfrekvenciós hullámot generál.

 

Extra WIDE BAND kimeneti port szinuszos hullámokat generál egészen 15MHz ig (15.000000Hz) alacson fix amplitűdnél a leolvasásnál és a magas frekvenciós használatnál.

 

Külön tartozékok, mint a UV lapos mágneses tekercses adapter, Power Porthoz csatlakoztatható az erősítő nékül. A szinuszos vagy a négyzetes hullámok intenzitása álítva / adjusted lehet kézi vagy automatikus módszerrel. Az új OSCA a szinuszos és a nyégyzetes jeleket vezeti, mindig optimális szinten, beálítástól függően.

 

Idő (TIMER időzítő) minden egyes frekcencióhoz individuálisan vagy globálban a funkcióhoz lehet kijelölve.

A speciális aplikációk beálítása a módszer/ WOBBLE (ingázás), ENVELOP, a jelek amplitűdjénél is elérhető.

 

 

A DIRP funkció –duplán integrált reszonanció (Dual Integration Resonance Procedure) használható az automatikus leolvasásnál, reszonanciós válaszok a frekvenciókra a felhasználótól. A módszer használható az egész frekvenciós vonalon. A grafikus funkció editáció segíti az eredmények analizálását a DIRPből.

EAP metódus – inegrált a szak diagnosztizációhoz. Választható a EAP- SET opció is.

Széles aplikációs frekvenciós sáv ( SWEEP) választható az individulális ablak kijelző/screen.

A készülék jelentősseb kapacitást kínál az elmentésekre mint az előző F-SCAN modellek. 100 aplikáció elmentése lehetséges egészen 50 frekvencióval,bele számítva az egyes beálítások nevét is, a komplett DIRP eredményeket és az EAP analíziseket is. Az F – SCAN 4 nek a memóriájába betáplálható egészen 460 frekvenció akta, melyeket a felhasználó definál.( egészen 30 érték mindegyikben)

 

32bit erős modern mikroprocesszor vezérli az összes funkciót.

Megrendelésre készített csipp kártyák funkciókkal ellátva / Chip card – functions- támogatják az adatok átvitelét az F-SCAN4,F-SCAN3,F-SCAN MOBILE, F-SCAN COMPACT Min Device között.

Meggyőződésünk, hogy a felhasznalók megbírkóznak probléma mentesen az érintős paneles operációkkal.
 

OSCA – új norma/standard

 

OSCA = „algoritmus a kimenő jel vezetése“

OSCA a TB –elektronics által kifejlesztett módszer. Ez a eset a kimeneti jel beálításánál használt aplikáció reális időben. Nagyon érzékeny mérési módszer.Az elektromos áramlat a mikroampér sávjában, vezetni a hullám formát és impendanciót.

 

Az elektromos áramlat, melyek frekvenciós generátorral vannak generálva, megfelelnek, alkalmazkodnak az impendancióhoz”felhasználó” vagy “terhelés” az ami kapcsolatban van a teljesítményel. Ez esetben az impendanció azt jelenti, hogy a “terhelés” nem lineáris mint a elektromos ellenálás, hanem mint a ellenálások kombinációja és kondenzátorok. Mert a “ terhelések” függnek a frekvenciók és az aktivált hullám formákon.

 

A magasabb osztályú F- SCAN készülékeken választható opció a négyzetes hullámok és a szinuszos hullámok frekvenciói 0,01Hz től egésszen 3MHz ig. A frekvenciósan függő terhelés azt

jelenti hogy például egy alacsony frekvenciós esés hatalmas lehet akkor is ha az elektromos áramlat alacsony. Másrészt a magas frekvenció alacsony esést képez, akkor is ha az elektromos áramlat magas. Ez attól függ leginkább milyen hullám formát választunk.

Az OSCA most először került alkalmazásra a F-SCAN4 aplikációjában. Különböző szinteken lehet aktiválni. Lehet választani az OFF, SENSITIVE, STANDARD, és a HIGH érzékenységi terhelésektől függően. Az esetben ha az OSCA ki van kapcsolva, a jel ereje- az amplitűd beálítása szerint- aktiválva van az összes hullám formának. Amint az OSCA aktiválva van, az amplitűd folyamatosan irányítva van a áramlati mérések alapján. ( mikroampérekben mérve) Az aplikáció futama alatt a mért áramlat mint ahogy az amplitűdök beálítása is ki van mutatva reális időben a menüben.

A DIRP kombináció ( visszajelzési folyamat) és az OSCA metódus egyedi és lehetővé teszi a frekvenciós aplikációk újra optimalizálását.





 

F- SCAN 3

Fscan3

F- Scan 3 a legmegbízhatóbb termék az F-Scan csoportból.

Az F-Scan 3 professzionális használatra ajánlott.

Egyszerű és kényelmes a kezelése.

Szines, érintő képernyő 5,7”.

Lehetősége van mindent megjeleniteni a saját számitógépének a képernyőjén.

F- SCAN 3 Akkumulátor

 

Ez a széria kifejezetten szakembereknek ajánlott, akiknek szükségük van a mobilitásra.

 

Az F-SCAN 3-nak beépitett akkumulátora van, mely nem függ az elektromos áramtól. Ha csatlakoztatva van az USB kábel segitségével a számitógéphez, akkor az akkumulátor lassan de teljesen feltöltődik. Egyszerűen nem kell azzal törődnie, hol dugja be az elektromos áramba. Figyelembe kell venni azt, hogy az akkumulátorral ellátott készülék valamivel, drágább, viszont a nagyobb kényelmet és mobilitást szolgálja. A szakemberek számára, akik kizárólag a saját orvosi rendelőjükben tartózkodnak, ahol csatlakoztatható elekromos áramhoz, számukra ez az előny nem annyira lényeges. De annak, aki néha mobilisan is dolgozik, és esetleg szükséges ágyban mérni, annak ez a lehetőség valóban kellemesebbé teszi a munkáját.

 

AZ F-SCAN 3 TERMÉK TULAJDONSÁGAI ÉS AZ F-SCAN 3 AKKUMULÁTOR

 

  • Állitható amplutida hullám jelek SZINUSRA és NÉGYSZÖGRE.
  • Minden alkalmazott frekvenciához be lehet állitani 6 változó/funkciót:
  • Amplutida hullám Szinusz szignál
  • Amplutida hullám Négyszög szignál
  • Rezgés (Wobble- ingadozás) állitható sávszélesség a névleges frekvencia körül
  • Envelope - ENVELOP amplituda ingadozik a 0 V és a megadott érték között
  • Sweep (átlépni) a következő funkcióba (átugorni a tartományt két szomszédos frekvencia között.)
  • Idő funkció- beállitani az időtartamot minden frekvenciánál
  • Nagy szines érintőképernyős kijelző
  • Egyes frekvenciák individuális kiválasztása
  • A memostick funkció lehetővé teszi az adatok átvitelét más F-Scan csoportba.
  • Lehetőség van hozzárendelni az amplitudákhoz a Négyszög hullámokat, a frekvencia függvényeként
  • A ZOOM funkció mint egy eszköz az eredmények szerkesztéséhez, a DIRP analizishez görbék formájában
  • 2 specifikus kimeneti port:
  • Kimeneti port a frekvenciának:
  • CARRIER: szállitó frekvencia 1Hz – 5 MHz előre beálitott 10Vpp, DC OFFSET
  • SZINUSZ: szinusz jelek 0,01 Hz-töl 5MHz-ig, állitható amplitúdó, DC OFFSET
  • SQUARE 1: 0,01 HZ-töl 1MHz jel, állitható amplitúdó, FULL Wave (teljes hullám)
  • SQUARE 2 : 0,01 HZ-töl 1MHz jel, állitható hullám, DC- OFFSET (pozitiv hullám)
  • POWER PORT: felerősitett jel további kiegészitök csatlakoztatására
  • Beépitett könyvtári funkciók több mint 580 tétel számára
  • Beépitett EAP (elektroakupunktúra) elemző – meridián mérés lehetősége
  • Sonda (választható) a SENSOR porthoz csatlakoztatható
  • EAP funkció elemzése profeszionális használatra
  • Aluminium váz

 

JELLEMZŐK

Specifikus kimenő portok, a kilépő impulzusok formája elérhető a szükséges formában.

Az érintőképenyőn választhatóak a programok: 3 fő program ablak jelenik meg, ha megérinti a fejlécet.

Ezek segitségével lehet megváltoztatni a funckiókat, beállitásokat és elinditani.

A kezelést gyorsan el lehet sajátitani. A készülékhez hasonló használati utasitást biztositunk

A gyárilag programozott beállitások gyorsithatják az eszköz használatát.

 

A CSOMAG TARTALMA

Az F –SCAN 3 Készülék

 

  • Univerzális tápegység
  • Rozsdamentes acélból készült elektródák
  • Az elektródákhoz szükséges kábel
  • DIRP szenzor
  • Két darab öntapadó gél elektróda
  • USB kábel
  • Vezérlő program F-SCAN3
  • Használati utasitás angol nyelven
  • Használati utasitás magyar nyelven
  • Multifunkcionális érintős toll

A termék design, specifikáció, adatok, és ára változtatásának jogát fenntartjuk bármely bejelentés nélkül.

Csatlakoztatás a Plazma generátorhoz/ RPZ14 és a Super Ravo Zapperhez


Minden F-SCAN lehetővé teszi feltölteni a programot, és az azt követő betöltést a plazma generátorba





 

FSCAN COMPACT

compact

Több hónapos sikeres tesztelés után, be szeretnénk mutatni az új F-SCAN COMPACT berendezést, amely nagymértékben hozzájárul a pontos rezonáns frekvenciák megállapításához, amelyhez egy új eljárást alkalmaz :

DIRP ( Dual Integration Resonance Procedure ) kettős integrált rezonáns mérés.

A DIRP funkciónak köszönhetően egy automatikus rezonáns analízist lehet mérni. /pontos frekvencia mérést./

A DIRP funkció egy gyors frekvencia skennelést tud csinálni, miközben monitorozza a rezonáns visszhangot. Hasonló képpen mint a radar. Az eredmények ezért minden személy esetében egyediek és felhasználhatóak külömböző aplikációk használatához.

 

Az általános DIRP funkció végrehajt egy szkennelést a 80kHz – 560kHz tartományon bévül. Több éves tapasztalat azt mutatja hogy a 80kHz alatti mérések nem pontosak, ezért a gyártó ezeket nem ajánlja. Ettől függetlenül beprogramozhatóak a készülékbe. Az analízis folyamatát a kijelzőn követhetjük. A kiértékelést majd a kijelzőn megjelenített grafikonból csináljuk.
 

A készülékkel való mérés nagyon egyszerű. A mért személynek 5 percig kell teljes nyugalomban ülnie, beszéd és mozgás nélkül. Ez egy nagyon fontos tényező a mérés hitelessége végett, mert a mozdulatok torzíthatják a mérés végeredményét. A mérés befejeztével a kijelzőn egy grafikon jelenik meg, amiről egyszerűen kiírjuk a szükséges értékeket. Tapasztalatból ezek az értékek a 10% feletti értékek, amiket az analízis kimutat.

Utánna ezeket az adatokat beprogramozzuk a zapperbe vagy a plazmagenerátorba. Ezek a frekvenciák minden egyes személy számára egyediek és ellenőrizhetőek.

A végleges frekvenciákat összehasonlíthassuk Dr.Hulda Clark frekvenciáival, és ennek köszönhetően beazonosíthatóak lesznek.
 

F-scan FTB117 rövid használati utasítás

 

Első használat előtt legalább 6 óra hosszáig a gépet tölteni kell, lehetőleg 220 voltról. Utána a töltés lehetséges számítógépen keresztül is USB csatlakozón keresztül. 30%-nál a gép kikapcsol. Nagyon lemerült akkumulátor töltése minimum 3-6 óra.

DIRP/scanner használata: középső gombot hosszan megnyomod, a gép bekapcsol. Ismét középső gomb. A gép 100 memória elemet tartalmaz (a páciens nevét is bele tudod írni). A le és a fel gombokkal kereshetsz egy üres pozíciót és azon kezded el a mérést, ekkor az f-scan által talált patogén frekvenciája ide tárolódik. Ehhez külön még manuálisan is hozzá lehet adni másféle frekvenciákat, a páciensre szabottan. Ez a zapper funkciónál érdekes. Mérés indítása: jobb gomb. Ha kész a scannelés, a gép sípol. Ekkor manuálisan végigkövetheted és kiírhatod (fel és le gomb) a talált patogéneket. Ha szeretnéd a gép által talált patogéneket itt zapperezni, nyomj egy bal gombot, majd F1, ekkor automatikusan indul a zapperezés. A patogéneket 3 percig írtja, majd automatikusan ugrik a következőre.

Javaslom, hogy minden új személynél, akit mérsz, új és üres memóriába tedd a mérési eredményeket, és a visszamérésnél is ezen a pozíción mérj.

Ha tele a memória, teljes törlés: bekapcsolod a gépet, jobb gombbal az utolsó elemre mész, Device settings, középső gomb, majd kikeresed: clear user memory. Most hosszan nyomod az F3 gombot, a gép sípolni fog és törli a teljes memóriát. Egyenkénti memória elem törlése: Gépet bekapcsolni, még egy középső gomb, ekkor a le és a fel gombokkal kikeresheted melyik elemet szeretnéd üríteni és nyomsz F3-t, ekkor egyenként törli a frekvenciákat az adott memória elemen.

Saját tapasztalat és várom a tiédet is: mérés előtt egy 1-2 perces frekvenciát generálj a RAVO-val. Igyon vizet. Majd végezz egy üres memória elemen egy teljes mérést. Várj pár percet. Most csinálj egy új mérést és erre zapperezz rá a nagy géppel.

Figyelmeztetés.

Az interneten kapható 700 EUR ár körüli Fscan készülékek nem tartalmazzák a DIRP funkciót. Mielőtt egy ilyen készüléket vásárolnak, győződjenek meg róla, hogy el van látva DIRP szkenerrel.