Beck Pulser

Dr. Sc. Bob Beck - Beck generátor


Dr.Beck évekkel ezelőtt fantasztikus ötlettel ált elő....

Nyilvános előadás (19. október 1991 – youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=xMlXd9hLpcY )

Beck ezt a spekulatív bevált módszert javasolta a „semlegesítéshez“ HIV IN VIVO ( tehát egyenesen az emberi szervezetben). Ezt követően az eredeti módszerek és eljárások, tanulmányozva voltak, egyszerűsítve, és általánosan elérhetővé váltak azok számára, akik saját készülékeket szeretnének. Mellékhatásai nincsenek, mert a miliampéros áramlatok sokkal alacsonyabbak, mint azon készülékekben, melyek az izmok stimulációjára vannak jóváhagyva FDA, TENS, CES ....hosszú évek óta hazsnáltak napi szinten. A mikrohullámok nagyon alacsony amplitűddel rendelkeznek,így a készülék nem okoz kellemetlen érzéseket. Az akumulátor ára elhanyagolható és a felhasználó 21 nap alatt "spontán javulást" érhet el. Igazolva van hogy a használata nem okoz semmi káros hatást, sem mellékhatást az egészséges vérsejtekben vagy szövetekben. Sokévnyi tapasztalatok során Beck kimutatta, hogy nagyjából 8-20 perc viselése naponta, 3-4 héten belül hatékonyan neutralizálja a vírusok több mint 95% a vérben. Erősebb infekcióknál ( a szervezet toxin túlterheltsége és a szenny, mely a mikroorganizmusok elhalásával képződik – Herxheimer reakció) rövidebb alkalmazási idővel megelőzhető. A gyors semlegesítés lehetséges, de Beck nem ajálnja, az elmlített kellemetlen reakciók miatt. A T lymfocyták száma az elején csökkenhet ( az érintett bomlások miatt és a makrofágok helyretétele miatt), de 90 napon belül újra normalizálódnak az értékek.

 

Beck protokoll vagy folyamat négy részből áll:

  1. A mikropulzáció, úgy ismert mint vér elktrifikállása.
  2. Az ózonvíz fogyaszátsa – segíti a méreganyagok távozását.
  3. Az ezüst koloid mint immunerősítő használatára
  4. Olyan készülékek használata, mely pulzáló magnetikus teret generál

A betegségek és testi nehézségek leküzdése abban rejlik, hogy az immunrendszerünk jó ellenáló képességgel rendelkezzen. Robert C.Beck D. Sc,- Bob Beck néven közismert, kidolgozott egy folyamatot a immunrendszer erősétísére, ezzel a test öngyógyításának segítéséhez. A jótékony tapasztalatok visszajelzései a felhasználóktól egészen 1997 től a jelenig tartanak.

 

A kutatók alátámasszák, hogy a test minden része hatással van a test álapotára. A test áramlatának természete, segítségül szolgál, hogy megértsük, hogy a szervrendszerek összedolgoznak egységként. Kémiai reakciók képződnek az étel emésztésénél áramlat alakul ki. Finom áramlatok stimulálják a testet és a vezető kémiai folyamatokat, úgy, hogy a sejtekhez elvezetik a táplálékot, ami az egészséghez vezető út.

A 2016 év újdonsága a Beck generátor óra formájában. Egy nagyon egyszerű módszerről van szó, mely az ember számára minden korlát nélkül, lehetővé teszi, a mikroáramlást egészségre ártalmatlan gumi elektródák által a vérbe. Bármilyen foglalkozást végezhet.

Ezeken az oldalakon a generátor valós funkciói is szerepelnek, bár a gyártó elsősorban a növények növekedését segítő eszköz ként nevezi. Az EU- s előírások ez megkövetelik. De megtilthatja valaki, hogy a növény stimuláló eszközt használja saját egészsége javára is? Hogy a patogén anyagokat a vérből likvidálja Dr. Sc.Bob Beck módszerrel? Próbálja meg és máris látni és érezni fogja azt, amit a orvostudomány titkol.

Tápegység : 3V (CR 2032) elemek bármelyik villamosági szaküzletben megvásárolhatók. Egy elem folyamatos használata 5-10óra.