PrimerCube

 

A PrimerCube egy rotációs mágneses generátor.

Egy egyedi alkatrészt tartalmazó ezköz, amiben erős neodímium mágnesek vannak. Ezt az ezközt egy nagyon csendes villanymotor hajtja, amelyet kizárólag a cégünk gyárt. A sebesség beállítását, az alkalmazandó időt, a bekapcsolást, a kikapcsolást ... mindent nyolc mikroprocesszor vezérel, és az értékek beállítását érintőképernyőn keresztül lehet programozni.

Nagyszerű oktatási és kísérleti ezköz minden általános, egyetemi, laboratóriumi intézmény és háztartás számára a fizikai kísérletek elvégzéséhez. Kísérletezhet, és megfigyelheti, hogy a PrimerCube-ból származó egyedülálló forgó mágneses mező hogyan hat az élő szervezetekre.

A PrimerCube ezközt korunk zsenijével, David LaPoint amerikai tudóssal együttműködve fejlesztettük ki.

 


 

 

Tizenkét éves kutatás után a PrimerField Alapítvány örömmel adja technológiáját és eredményeit a világnak. Ennek oka az, hogy valóban hisznek abban, amit találtak és megbíznak az eredményekben.

 

 

Ennek a technológiának a lényege egy szabadalmaztatott mágneses tömb, aminek parabolikus formája van, mely az univerzum anyag képződése mögött mindenhol fellelhető. "Az univerzum szimetriája"

További részletes ismertetést a kutató honlapján elérhető:

https://primercube.org/