ATHON 5 és ATHON 7 plazmagenerátor

ATHON 5 - szinusz jelű széles spektrumú jel generátor.

ATHON 5

Az ATHON 5 egy plazmagenerátor az ATHON sorozatból, amely a jól bevált ATHON 7-es modellen alapul. Ugyanazt a jelet generálja, amellyel Dr. R. R. Rife dolgozott. Dr. Rife tudományos elméletében minden kétséget kizáróan bebizonyította hipotézisének helyességét, és arra a következtetésre jutott, hogy bizonyos elektromágneses frekvenciák negatív hatással vannak a mikroorganizmusok bizonyos formáira. Ez a jel használható a frekvenciák mikroorganizmusokra gyakorolt hatásainak tesztelésére különböző laboratóriumokban. Az ATHON 5 plazmagenerátor az otthoni használatra is alkalmas elektronikus eszközökkel szemben támasztott valamennyi követelménynek megfelel. Az ATHON 5 automatikus hangolással rendelkezik a készülék környezetére vonatkozóan, azaz öndiagnosztikával a helyes vivő és alkalmazott frekvencia fenntartása érdekében.  Az ATHON 5 nem orvostechnikai eszköz, és a gyártó nem arra szánja, hogy bármilyen betegség kezelésére szolgáló eszközként használják.

Az ATHON 5 készüléket a Cseh Köztársaság Állami Vizsgálóintézete tanúsította. Ezek a vizsgálatok az egész EU-ban érvényesek (CE-jelölés), és a világ országainak túlnyomó többsége is elismeri őket. A készülékre a vásárlástól számított 24 hónap garancia vonatkozik. Ezen időszak után garanciális szervizt biztosítunk.

 

ATHON 7 - szinusz jelű széles spektrumú jel generátor.

ATHON 7

Az ATHON 7 plazmagenerátor Dr. Rife harminc év tanulmány eredménye és csapatunk öt évnyi erőfeszítése a DavyLab fejlesztési laboratórium specialistáival. A DavyLab a mi válalatunk által volt alapítva, mint fejlesztő laboratórium. Az ATHON 7 azonos, skalár-skálázott impulzusokat állít elő, mint amilyeneket a 20. századi zseni, Dr. Raymond R. Rife műszerei állítottak elő. Az ATHON 7-et 2017-ig gyártottuk, ekkor cégünk kizárólag az ATHON 5 generátor gyártására tért át, amely az ATHON sorozatú készülékek újabb, ugyancsak technológiai szempontból azonos generációját képviseli.

Figyelmeztetjük önöket, hogy az ATHON 7 egy generátor, mely rezgéseket generál. Nem orvostechnikai vagy gyógyászati eszköz. Egy laboratóriumi készülékről van szó, számítógéppel vezérelve, instalálva egy vezérlő programmal, párosítva egy konkrét Athon 7 készülékkel. A program egy különleges funkció sorozatot tartalmaz, melyek üzleti titoknak számítódnak. Ez alapján a készülék indításánál némi különbség léphet fel- a hardwareben integrált program és a PC softverével együttműködésben a leghatékonyabb frekvenció készletet választja ki .

A szoftvert az ár tartalmazza, és a műszer megvásárlásával együtt szállítjuk. A generátor működtetéséhez szükséges egy Windows számítógép (Mac nem kompatibilis); megvásárolt termék a számítógépet nem tartalmazza. A szoftver az átadás és a betanítás során kerül telepítésre a felhasználó számítógépére.

Az ATHON 7 teljesen azonos szinusz impulzusokat termel mint Rife készülékei. Ezek az úgynevezet MOR frekvenciák. Dr. Rife készülékének ez nagyon előnyos része volt. Ezek az impulzusok képesek voltak elpusztítani vagy devitalizálni különböző mikroorganizmusokat, amelyek az ilyen impulzushatás után elvesztették a szaporodás lehetőségét - leélték életciklusukat, és a patogén mikroorganizmus további osztódása vagy szaporodása nem történt meg.

Az ATHON 7 generátorhoz használt plazmaantenna sajátossága, hogy olyan jelenségek lépnek fel a közvetlen közelében, amelyek a hagyományos antennáknál csak közelről (mm vagy cm) észlelhetők. Az adóantennaként használt plazmakisülésnél ez nem így van.

A skalár hullámok kérdése egy külön fizikai szakterület; az ATHON sorozatú műszerek esetében nyilvánvaló, hogy ebben a környezetben egy hordozó szintézis frekvenció következik be egy egész sor "rendelleneséggel “ néhányszoros modulációval. Célzott vezetése az alap modulációnak, melynél gyors visszajelzést kapunk. Ez azt jelenti, hogy a frekvenciók, melyekkel a vivő frekvencióra vannak modulálva, ezeknek folyamatosan változik a szintézisa a kívánt eredményére alkalmazkodva. Ily módon érhető el az a jel forma, amely maximális energiát fejt ki, és hatékony harmonikus frekvenciákat és a kívánt eredményt hozza létre.

 


A készülék technikai paraméterei:

Feszültség: változó 1x230V/50Hz+5/-10%

Hálózat típusa: TNS, TN-C-S

Nyugalmi üzemmódban 30W, üzemmódban 300W

Amplitűdös moduláció mélysége: 0-15%
Jel moduláció: szinusz
Az alacsonynyomású kisütőlámpák teljesítménye : 70W
Feszültség aktív állapotban: 300 V.
Méretek : 120x50x50 cm

Súly : 65 kg

A plazmacső élettartama: cca 1200 óra üzemidő
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 


Az ATHON 5 plazmagenerátor egy praktikusabb, a felhasználló számára barátságosabb innovaciója az ATHON 7 -nek.