Athon7 - 5 

ATHON 7 - szinusz jelű széles spektrumú jel generátor.

Az Athon 7 plazma generátor Dr. Rife harminc év tanulmány eredménye és csapatunk öt évnyi erőfeszítése a DavyLab fejlesztési laboratórium specialistáival. A DavyLab a mi válalatunk által volt alapítva, mint fejlesztő laboratórium. Az Athon 7 teljesen azonos impulzusokat termel mint a Dr. Royal Rife készülékei állítottak elő. Az Athon 7 hosszas, sikertelen kísérletek után,( világszerte több válalat sikertelenül próbálta Rife készülékeinek másolatát kifejleszteni) ,folytatta az utat, egy teljesen más megközelétésből és technikai szaktudásunk felhasználásával.

Figyelmeztetjük önöket, hogy az Athon 7 egy generátor, mely rezgéseket generál. Nem orvostechnikai vagy gyógyászati eszköz . Egy laboratóriumi készülékről van szó, számítógéppel vezérelve, instalálva egy vezérlő programmal, párosítva egy konkrét Athon 7 készülékkel. A program egy különleges funkció sorozatot tartalmaz, melyek üzleti titoknak számítódnak. Ez alapján a készülék indításánál némi különbség léphet fel- a hardwareben integrált program és a PC softveréval együttműködésben a leghatékonyabb frekvenció készletet választja ki .

Az Athon 7 teljesen azonos szinusz impulzusokat termel mint Rife készülékei. Ezek az úgynevezet MOR frekvenciák. Dr. Rife készülékének ez nagyon előnyos része volt.

Az Athon 7 egy egyedi lehetőség a kiváncsi nonkonformista emberek számára, akik kutatást szeretnének saját laboratóriumukban végezni, ahol lehetőség nyílik próbálgatni az Athon 7 rezgéseinek képességeit. A jövőbe tekintve a különösen motivált felhasználók számára rendelkezésre bocsájtunk egy opciót, mely speciális laboratóriumi programot foglal magában, kamera csatlakozóval egybekötve és mikroszkóppal. Lehetőséget nyújt elmenteni a képeket, részleteket a frekvenciókról, időről..

A plazma antennájának egyedisége abban rejlik, hogy a közelében olyan jelenségek történhetnek, melyek a hagyományos antennáknál csak közvetlen közelségben /mm távolságban/ észlelhetők. Itt miliméterekról van szó. A skalár hullámok kérdéseit nem szeretnénk éríntésbe hozni, de nyilvánvaló , hogy ebben a környezetben egy hordozó szintézis frekvenció következik be egy egész sor "rendelleneséggel “ néhányszoros modulációval . Célzott vezetése az alap modulációnak, melynél gyors visszajelzést kapunk. Ez azt jelenti, hogy a frekvenciók , melyekkel a vivő frekvencióra vannak modulálva, ezeknek folyamatosan változik a szintézisa a kívánt eredményére alkalmazkodva. Ily módon érhető el az a jel forma , amely maximális energiát fejt ki, és hatékony harmonikus frekvenciákat és a kívánt eredményt hozza létre.
 

Az Athon 7 a legtökéletesebb plazma generátor a világon. Az értelmezése és lemásolása a rife készülékeinek egyátalán nem olyan egyszerű , mint amilyennek az első látásra tűnhet néhány egyén számára.


A készülék technikai paraméterei:

Feszültség: változó 1x230V/50Hz+5/-10%

Hálózat típusa: TNS, TN-C-S

Nyugalmi üzemmódban 30W, üzemmódban 300W

Amplitűdös moduláció mélysége: 0-15%

Jel moduláció : szinusz
 

Az alacsonynyomású kisütőlámpák teljesítménye : 70W

Feszültség aktív állapotban: 300 V.
 

Méretek : 120x50x50 cm

Súly : 45 kg


Az Athon 7 generátor a Cseh állami vizsgáló intézet által igazolt termék . Ezek a vizsgálatok érvényesek az egész EU területén (CE jelzés és EN EU normáknak eleget téve) , és világszerte elismertek.
A készülékre 24 hónap garancia van.
A Plazma cső cca 1200 óra üzemidőt képes világítani.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 


Az új Athon5 plazma generátor egy praktikusabb, a felhasználló számára barátságosabb innovaciója az Athon7 nek.